Wireless

Nije potrebno imati HUB, uređaj se spaja direktno na Vaš WiFi ruter.

Upravljanje na daljinu

Upravljajte Shelly 3EM uređajem direktno putem Vašeg smartphonea, tableta, ili putem MQTT i Rest API-ja.

Kompatibilnost

Kompatibilan s Android i iOS uređajima.

Monofazni sistemi

Shelly 3EM također može pratiti monofazni sustav s istovremeno do 3 točke mjerenja.

Zaštita od prevelike potrošnje električne energije

Shelly 3EM može automatski ugasiti cijeli strujni krug ako potrošnja električne energije premaši ugovoreni iznos.

Raspored temeljen izlaskom i zalaskom sunca

Mogućnost automatskog praćenja izlaska i zalaska sunca te u skladu s time upravljanja Shelly 3EM mjerenjima.

Tjedni rasporedi

Mogućnost kreiranja tjednog rasporeda za automatsko upravljanje Shelly 3EM.

Zaštita od krađe energije

Mogućnost praćenja svake faze zasebno, te uspoređivanje svake faze s nulom kako bi se provjerilo krade li netko električnu energiju.

Zašto Shelly 3EM?

Profesionalni trofazni mjerač snage. Shelly 3EM može računati količinu energije u oba smjera: proizvedenu, i potrošenu na svakoj od 3 faze. Uređaj ima mogućnost podešavanja na 3 različite točke mjerenja monofazne struje, svaku zasebno.

Konfigurira se u minuti i nadzire sve

Shelly 3EM ima ugrađeni izlazni relej koji se može koristiti kao kontaktor. Također nudi opciju praćenja u stvarnom vremenu, ali i sprema zapise tako da možete provjeriti bilo koji željeni period vaše proizvodne jedinice, bilo da se radi o solarnim ili vjetro elektranama. Kontrolirajte mjesečne troškove te štedite novac i energiju.

Godišnja povijest podataka

Shelly 3EM je razvijen tako da može spremiti dnevne podatke, ali i tjedne, mjesečne ili čak i godišnje. Shelly 3EM podatke izvozi u CSV formatu u 5 minutnom intervalu. Na taj način olakšava analizu te pruža detaljni uvid u statistiku. Svi podaci se također spremaju i na cloud servis.

Savršeno rješenje za proizvodne pogone

Shelly 3EM odrađuje sav posao za Vas. Trofazni mjerač snage može računati troškove proizvodnje, obavjestiti Vas ukoliko je uređaj upaljen u periodu kada ne bi trebao biti, može mjeriti svaku fazu zasebno te nudi mogućnost daljinskog paljenja i gašenja za optimizaciju snage.

Potpuna zaštita

Shelly 3EM će se automatski isključiti te Vas obavijestiti kada se premaši definirani iznos.

Optimizirajte potrošnju energije

Uz pomoć Shelly 3EM možete nadzirat potrošnju svakog kruga zasebno, svakog uređaja, ili optimizirati potrošnju čitavog doma. U slučaju da posjedujete solarne panele ili vjetroelektrane, možete na jednostavan način pratiti koliko energije proizvodite.

Detaljnje informacije o potrošnji

Detaljnje informacije u proizvodnom pogonu od ključne su važnosti za optimizaciju pogona. Uz pomoć Shelly 3EM ćete imati uvid u kvalitetu i optimiziranost Vašeg proizvodnog pogona – od aktivne snage, reaktivne snage, voltaže do faktora napona. Nadzirite Vaš pogon ili kuću kako bi izbjegli dodatne troškove i velike padove napona koji bi mogli ošteti Vaše uređaje i strojeve.

Jedna aplikacija – beskrajne mogućnosti

S najboljim cloud servisom na svijetu, user friendly sučeljem, scenama i rutinama, nadzorom, i još mnogo toga! Shelly Cloud aplikacija Vam pruža mogućnost upravljanja Vašim domom od bilo kuda na svijetu. Svaki Shelly uređaj može biti integriran te upravljan putem Shelly aplikacije.

Potpuna kompatibilnost

Shelly uređaji su u potpunosti kompatibilni s Alexom, Google home-om, Android te iOS uređajima. Uz pomoć glasovne naredbe, Shelly uređajima možete upravljati čak i bez Vaših mobilnih uređaja.