Wireless

Shelly Door/Window senzor koristi Vaš WiFi, te mu nije potreban nikakav drugi kontroler niti HUB.

Nadzor na daljinu

Nadzirite Vaš dom bez obzira gdje se nalazili putem Shelly Cloud aplikacije.

Kompatibilnost

Kompatibilan s Android, iOS, Amazon Alexa, i Google Home uređajima koji nude mogućnost glasovnog upravljanja.

Senzor svjetlosti

Shelly Door/Window 2 ima ugrađeni LUX senzor.

Temperaturni senzor

Ovaj senzor će izvještavati i o temperaturnim promjenama te tako pomoći termostatu u reguliranju temperature unutar Vašeg doma.

Sigurnost

Shelly Door/Window će Vas upozoriti da su Vam prozori otvoreni prije nego što napustite dom, a ima i mogućnost upozoriti Vas da zatvorite prozore zbog kiše.

Bežičan

Jednostavno bežično postavljanje na bilo koji prozor ili vrata i uređaj je spreman za korištenje.

Shelly Door/Window 2

Zašto Shelly Door/Window?

Ekstremno brzi, pametni senzor za vrata i prozore. Dizajniran je da prepozna i prijavi prozore i vrata koji su otvoreni kada napuštate Vaš dom, ili da Vas obavjesti o kiši kako bi na vrijeme zatvorili prozore. Kompaktnim dizajnom savršeno se uklapa na bilo koja vrata ili prozor, te je svojim malim dimenzijama gotovo neprimjetan.

Učinite Vaš dom sigurnijim

Zahvaljujući ovom pametnom senzoru nećete više misliti jeste li ostavili koji prozor otvorenim, jer će Vas senzor o tome automatski obavijestiti prilikom napuštanja Vašeg doma.

Dobrodošlica kući

Ukoliko senzor smjestite na ulazna vrata, ima mogućnost automatskog paljenja svjetla na ulazu kako vas Vaš dom ne bi dočekao u mraku.

Kako radi?

Jednostavno dodajte Shelly senzor na željena vrata ili prozor, te putem besplatne Shelly Cloud aplikacije odredite Vama odgovarajuće postavke i sve je spremno za korištenje.

Više od dvije godine rada bez promjene baterije

Energetski učinkovit procesor dozvoljava da uređaj radi preko dvije godine na CR123A baterijama, što ga ujedno čini i najdugovječnijim uređajem ove vrste na tržištu.

Protuprovalna zaštita

U slučaju provale senzor će Vas instantno obavijestiti putem Vašeg pametnog telefona.

Jedna aplikacija – beskrajne mogućnosti

S najboljim cloud servisom na svijetu, user friendly sučeljem, scenama i rutinama, nadzorom, i još mnogo toga! Shelly Cloud aplikacija Vam pruža mogućnost upravljanja Vašim domom od bilo kuda na svijetu. Svaki Shelly uređaj može biti integriran te upravljan putem Shelly aplikacije.

Potpuna kompatibilnost

Shelly uređaji su u potpunosti kompatibilni s Alexom, Google home-om, Android te iOS uređajima. Uz pomoć glasovne naredbe, Shelly uređajima možete upravljati čak i bez Vaših mobilnih uređaja.