Dugi životni vijek

Životni ciklus od 9000 sati čini ovu LED traku pouzdanom za dezinfekciju.

Snaga zračenja od 36000 uW/cm2

UV-C zrake su opasne za ljude. Ne izlažite sebe ili hranu UV-C zrakama.

USB napajanje

Zahvaljujući USB napajanju UV-C LED traka je uvijek spremna za korištenje.

Sigurnosni prekidač

Ugrađeni sigurnosni prekidač za žično ili bežično upravljanje.

USB Powered UVC LED Strip

Zašto koristiti UV-C LED traku za dezinfekciju?

UV-C zrake su se pokazale kao iznimno učinkovito sredstvo za steriliziranje i dezinfekciju predmeta i površina. Snagom svojih zraka razlaže DNA virusa i bakterija, te tako spriječava njihovo širenje. UV-C LED trake su pouzdano i prenosivo dezinfekcijsko sredstvo koje Vam nudi mogućnost dezinficiranja gotovo bilo čega.

Sigurnost prije svega

UV-C zrake su štetne za ljudsko tijelo i oči. Zbog toga ova traka ima ugrađeni sigurnosni prekidač koji omogućava paljenje i gašenje na daljinu. Kompatibilna je sa Shelly 1 uređajima te se u kombinaciji može isprogramirati paljenje i gašenje trake po želji.

Visoka učinkovitost

UV-C LED traka učinkovito uništava do 95% bakterija i mikroba, te na taj način uspješno sprečava infekcije. Ova pouzdana i učinkovita traka, zahvaljujući 270 nm UVC radijaciji, uništava sve mikrobe u radijusu od 2 metra.

Pogodna za putovanja

Uz pomoć eksterne baterije UV-C LED traka može biti Vaš idealni suputnik na putovanjima.
Bez obzira gdje se nalazili, sada imate mogućnost dezinfekcije prostora, primjerice sobe u hotelu, ili sanitarnog čvora.

Sigurnosni senzor pokreta

Kao dodatnu sigurnost, UV-C LED traka ima mogučnost dodavanja senzor pokreta, koji će voditi brigu da u toku dezinfekcije nitko nije u prostoru gdje se traka nalazi. U trenutku detekcije, senzor automatski aktivira sigurnosni prekidač, te se traka instantno gasi.

Savšena za dezinfekciju plijesni

Iako je u prirodna, plijesan nikad nije poželjna. Štetna je i za Vaš prostor, no još bitnije, štetna je i za Vaše zdravlje. LED traka brzo i pouzdano dezinficira svaku plijesan u Vašem domu.

Isprintajte svoja kučišta

Uz pomoć 3D modela možete samostalno isprintati kučište za UV-C LED traku.